Type1 10A / 16A podesivi Portable za punjenje električnih automobila Box UK Plug za Electric Vehicle stanica za punjenje

Type1 10A / 16A podesivi Portable za punjenje električnih automobila Box UK Plug za Electric Vehicle stanica za punjenje

10A / 16A podesivi Electric Vehicle Portable punjenja kutije (SAE J1772 Standard) Sa UK Plug Upoznaj SAE J1772 (Tip 1) Sjeverno-američki standard Nice oblika i jednostavan za korištenje, klasa zaštite IP66 (u uparen uslovima) Nanesite na vozila Chevrolet Volt, Citroen C Nulti, Fisker Karma, Ford Focus ...

Pošaljite upit
Detalji o proizvodu

10A / 16A podesivi Electric Vehicle Portable punjenja kutije (SAE J1772 Standard) Sa UK Plug

Upoznaj SAE J1772 (Tip 1) Sjeverno-američki standard

Lijep oblik i jednostavan za korištenje, klasa zaštite IP66 (u uparen uslovima)


Nanesite na vozila

Chevrolet Volt, Citroen C-Zero, Fisker Karma, Ford Focus Electric Ford C-Max Energi, Mia, Mia Electric Van, Mitsubishi-ja Miev, Mitsubishi Outlander PHEV, Nissan NV200 SE Van, Nissan Leaf, Peugeot Ion, Renault Fluence, Renault Kangoo, Smiths Edison Van, Smiths Newton, Tata Indica Vista EV, Toyota Prius, Vauxhall Ampera ...


Šifra: PCD-019 (SAE J1772)

SAE J1772 Standard (uglavnom se koristi u Europi i SAD);

Struja: 10A / 16A;

Raspon napona: 220V ± 10%;

Snaga: 2.2KW / 4KW;

oporavak auto punjenje: Da;

Više od trenutne zaštite: Da;
16amp kabel 3G2.5 + 2 x 0.75mm;
10, 000 Mating Cycles;
Kabel Rasterećenja karakteristike izolirani Terminal Design;
Svjetla-ukazuje status punjenja;
IP66;
Radne temperature: -30 ° C do + 50 °;
Dužina kabla: 18 Feet
Garancija: 1 godina;
Smooth dizajn linija;


proizvod karakteristike

Automatsko nastavak procesa punjenja
Za normalan za punjenje električnih automobila Box, to se isključuje nakon pogreške ili nestanka struje je i mora se ručno reaktivirati. Prema tome, kada je planirano punjenje preko noći, baterija i dalje može biti prazna sljedeće jutro.

Ali to nije slučaj sa BS-PCD019. BS-PCD019 stalno testira napon se odnose na infrastrukturu. Ako je i dalje bilo struje na zidnu utičnicu, BS-PCD019 pokreće sekvence testiranja, uspostavlja komunikaciju sa vozilom i osigurava sigurno punjenje akumulatora vozila.


Sveobuhvatni sistem zaštite

Dizajnirali smo sve vrste zaštitnih mjera za BS-PCD019: za zaštitu od preopterećenja, zaštita od prenapona, Llightning zaštite, Električna zaštita curenja, i kratkog spoja. Ovo je samoobmanjuje koji može osigurati sigurnost koristeći za svakoga.


Otkrivanje neispravan ožičenja

Inteligentni BS-PCD019 također otkriva neispravne instalacije infrastrukture strani utičnice, a pored toga, kontrolira dolazni zaštitni provodnik prije početka punjenja.


Vitka, praktičan i robustan
Mode 2 punjenje kabela nikada ne uvjeriti sa svojim privlačnim dizajnom. Zahvaljujući novom kućište formata, kabel za punjenje sa integrisanim BS-PCD019 može lako i kompaktno zavrnuo, jer oba grmlja se napajaju iz kućišta pod uglom. Tako kabel za punjenje zahtijeva manje prostora za skladištenje.
Stabilnom kućište može voziti preko auto baš kao i konektor za punjenje i prolazi test s opterećenjem točak 500kg. U praksi kućišta je izložena intenzivnije uticaja na životnu sredinu od utikača i priključaka.
U upotrebi iz dana u dan, to nije dolazilo u obzir za kućište da legnu na zemlju, prekriven prljavštine, ili čak da se ostavi u lokvi.


OPREZ:

1. Ne uranjajte ev kutije za punjenje u vodi.

2. Nemojte gaziti, fold ili čvor kabla.

3. Nemojte ispuštati punjenje kutija EV ili postavite teške predmete na njega.

4. Ne stavljajte kabel za punjenje u blizini visokih temperatura objekta prilikom punjenja.

5. Ne koristite EVSE na temperaturama izvan svog operativnog opseg -25 ° C do 55 ° C.

6. za napajanje strani ulaza kabela treba biti najmanje 3 * 2.5mm (preporučuje se 3 * 4mm), sa standardnim 16A scoket. Predlaže se taht je za distribuciju električne energije vrši od strane profesionalaca.


UPOZORENJA:

1. Ne stavljajte prste u konektor za punjenje kada je utikač uvijek priključenja na električni.

2. Nemojte koristiti ovaj ev kutija punjenje kada je kabel oštećen.

3. Kutija za punjenje EV je samo za punjenje električnih automobila koristite.

4. Nemojte koristiti ovaj uređaj sa produžni kabl ili adapter.

-------- Copyright 2009-2015 Besen International Group Co., Ltd. Sva prava zadržana

Budite slobodni da kupi jeftino type1 10a / 16a podesiva prijenosni ev punjenje kutija UK Plug za stanice električno vozilo za punjenje iz naše tvornice. Kao jedan od vodećih proizvođača i dobavljača, naša tvrtka će vam ponuditi kvalitetne proizvode na veliko usluga uz nisku cijenu. Ne propustite ga.

Hot Tags: type1 10A / 16A podesiva box prijenosni EV punjenje UK priključak za električno vozilo stanica za punjenje, proizvođači, dobavljači, tvornica, kompanija, trgovina na veliko, niska cijena, jeftini, kupi, proizvodi
Srodni proizvodi
Upit

Autorsko pravo © Besen-Group Sva prava pridržana.