Dom > O nama

Besen International Group Limited dostaviti najinovativnijih, najsigurniji i najpametniji komponenti električnih vozila, uključujući sve vrste utikača EV, utičnice, produžni kablovi, konektori, i stanica za punjenje našim kupcima iz cijelog svijeta ..

besen gongsi 1.jpg

Abundant iskustvo

Kao jedan od najvećih proizvođača opreme i komponenata za punjenje u Kini, Besen ima 16 godina iskustva u području električnog punjenja vozila. Mi ne samo postavljanje za punjenje električnih automobila Standard Kini, ali i jedan su od dobavljača Državnog Grid Corporation of China. Mi smo sarađivali sa mnogim proizvođačima opreme za punjenje u Europi i SAD-u, i undertaked više projekata OEM u posljednjih nekoliko godina.

Vodeću tehnologiju

Jedan od razloga zašto ne možemo ostati ispred u našoj industriji je profesionalni tehnički tim. Mi smo bili prva tvornica koji su proizveli 800kw velike snage DC stanica za punjenje u Kini, a prvi koji će postići CE, TUV certifikaciju za punjenje električnih automobila konektora u Kini. "Vodeći punjenja na bolji način", skok naprijed i uvijek pružaju najbolje proizvode za kupce je misija naše istraživačke tehnike Departmement.

odlične proizvode

Odlične proizvode je naš ponos. Svi naši konektora punjenja dobila CE, TUV i UL certifikata. Od hladne Norveške u vruće Saudijska Arabija, iz Tajlanda čiji električnih vozila su tek počeli u Ameriku čiji EV tržištu pretenduje da bude zrela, naši proizvodi su poznati po sve više i više kupaca. Zadovoljavajući povratne informacije od klijenata je naša pokretačka snaga da napreduje.

najsigurniji usluga

Vjerujemo u ono marljiv usluga je duša od izuzetnog kompanije. Bez obzira da li su naši stalni kupci ili nove korisnike koji su nam upravo nalazimo u po prvi put, bilo kakva pitanja od vas će biti odgovorio u najkraćem vremenu. I imamo savjesti nakon-usluga, problemi bilo kakvih problema proizvoda će biti praćenje odgovorno od strane naših stručnjaka dok se savršeno riješen. Ovo je jedan od razloga zašto sve više i više kupaca odabrati Besen.

Naša odličan R & D tim i proizvodnom sektoru da možemo lako nositi s različitim zahtjevima naših kupaca. Strogu primjenu ISO9001: 2008 i ISO / TS16949: 2009 međunarodni certifikat sistema upravljanja kvalitetom čine Besen preraste u međunarodnu kompaniju postepeno, i CCC, UL, TUV, BS, CE, SAA bi se osiguralo da Besen se pruža najbolje proizvode za naše kupce u bilo koje vrijeme ..

Željeli bismo pokazati našu iskrenost, vrhunske kvalitete, konkurentne cijene i vrhunsku efikasnost uspostaviti poslovati s vama. Naš cilj nije samo pružanje proizvoda, ali pruža kompletno rješenje, uključujući dizajn proizvoda, alata, izrada i usluge našim klijentima da ostvare svoje krajnju zadovoljstvo.

Autorsko pravo © Besen-Group Sva prava pridržana.